Post by alevacunun on Feb 6, 2022 3:23:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çoxlu sikkələr sındırılır ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Bu oyun tamamilə pisdir, əşyaların çoxu kilidlidir və siz onlara pul ödəməlisiniz, demək istəyirəm ki, niyə saç və geyim üçün pul ödəməlisiniz, mən oyunun pulsuz olduğunu düşünürdüm və azarkeşlər kilidli paltar istəməyə davam edir və sonra edə bilərsiniz Onlara istədiklərini belə vermə. Bu oyun çox darıxdırıcı bir oyundur və o, tamamilə pisdir, ona görə də əyləncəli bir şey quraşdırmaq istəyirsinizsə, bu oyun deyil. Dediklərimlə bağlı bir şey edə bilsəniz, bu, həqiqətən faydalı olardı. Tnx
Diqqətimi çəkən ilk şey, dizayn etdikdən sonra videonu oynatdığınız zaman təmizlədiyiniz şeyləri götürmədi və əlavə ilə hər şeyi kiliddən çıxardığınız zaman proqramdan çıxın və yenidən daxil olun və yenidən kilidlənir, lakin bu dəfə onları əlavə ilə aça bilməzsiniz. və bir çox əlavələr var, lakin hər şeydən əvvəl olduqca yaxşı bir oyun
ƏLA OYUNDUR!!!👏👏👏👏
Mənim planşetimdə bu oyun var idi. Və hər dəfə köynəklə işim bitəndə o, məni qovdu və “üzr istəyirəm DIY Moda ulduzu dayandı” deyin, xahiş edirəm onu düzəldin.
Bu oyun gözəldi amma çoxlu reklam var play store-a girib aç düyməsini sıxsaq bir çoxunu bağlaya bilmərik biz yenə etməliyik reklamlara görə cəmi 1 paltar tamamlaya bildim indi silirəm
Bu oyun alınmayanlar istisna olmaqla, çox maraqlı və çox əyləncəlidir
Mən buna beş ulduz verirəm, çünki təcrübəni sevirəm. Bu, özünüzü ifadə etməyin əyləncəli yoludur və bəzi mənfi şərhlərin olması xoşuma gəlir, bu da onu daha reallaşdırır. Moda ideyasını sevən və yaradıcılığını nümayiş etdirməyi sevən hər kəsə bunu tövsiyə edərdim. Mənim tək problemim paltar və saçdır. Bunlardan istifadə etmək üçün pul ödəməli olmasaydım, yaxşı olardı, çünki onlar üçün bəzi istəklər var, amma edə bilmirəm. Beləliklə, bunu düzəldə bilsəniz, bu, əla olardı. Əks halda, mən onu sevirəm.
harikulade👌👌
ÇOX SAĞ OL. 👌👌👌👌👌DIY GASHİON STAR. BEŞ😊😊
Bu çox gözəl oyundur, bu oyunu bəyənirəm onun dəb nümayişi, paltar hazırlamaq, makiyaj, saç düzümü kimi bir çox səviyyələri var və biz şalvar, ətək, köynək və gözəl rənglərlə paltar tikə bilərik. yalnız açılmış saç düzümləri və pulu ödəməklə dondan paltar tikmək bir daha oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooox 5 ulduz verdim hamı bu proqramı indi quraşdırın👍👍.
Çox pis oyundu bir ulduz bilə düşmür, 4 ulduz düşür
Çoxlu reklamlar Məndən geyim dərsi etməyimi istəyənləri tamamlaya bilmirəm, ona görə də ona aşağı qiymət verdim
Oyun həqiqətən yaxşıdır, mən çoxlu müxtəlif geyim nümunələri və dizaynları yaratmaqdan həzz almışam, lakin siz heç bir paltarın formasını tərtib edə bilmirsiniz, çünki naxışa əməl etməlisiniz. Həmçinin oyun demək olar ki, sizdən təkmilləşdirmələr almağınızı tələb edir, bu ona görədir ki, siz daha çox funksiyanın kilidini aça biləsiniz, məncə pulsuz olmalıdır, çünki mən saç salonu studiyası, bəzi makiyaj və bir neçə paltar üçün 7 funt sterlinq ödəməzdim, elə deyilmi?
bu oyun 10 dəqiqə oynadım və 15 reklam aldım, bu oyunu endirməyimin yeganə səbəbi onun başqa bir proqramda tövsiyə edildiyini görməyim və öncədən izləmə/videonun heç bir reklamı olmadığını və bəzi insanlar bura gələndə hər şeyin kiliddən çıxarılması idi. heç bir pul xərcləməmək, makiyajın çox hissəsini açmaq və hətta sadəcə saçınızı dəyişdirmək üçün pula başa gəlir və sadəcə olaraq reklamlarla doludur, buna görə də pul xərcləmək istəmirsinizsə, amma yenə də çox şey əldə edirsinizsə və əsasən hər şeyi edirsinizsə, bu oyunu yükləməyin !!!!!!!!
Fashion Star Fai da te Giochi di ruolo awd
Mən mükafat almağımı və tamamilə dəhşətli bir oyun almadan mənə oyun oynamağa icazə verməməyimi təklif etdi. Həm də hər dizayndan sonra ən azı bir reklam var. təcrübədən çox məyus oldum
Cox gözel oyundu 👍👍
çox kötü yüklenmiyor
Demək istəyirəm ki, yaxşıdır, amma təxminən bir saatdan sonra IP göstərmirdi, play düyməsi görünmürdü, ona görə də bütün məlumatlarını sıfırlamalı oldum
DIY Fashion Star - Design Game भूमिका निभाना gsk
Bu oyunun yüklənməsi sonsuza qədər çəkir 50-də dayanır və yükləməyi dayandırır Telefonumu və hər şeyi sıfırlayıram!!!!😠😠😠
yaxsi oyundur ama o qederde super deyil
bu oyun həqiqətən əyləncəlidir, lakin əşyalardan istifadə etmək istəyirsinizsə, həmişə bir videoya baxmalısınız. Bir gün bir şeyin kilidi açılacaqdı, digəri kilidlənəcəkdi.
Bu oyun çox gözəl oyundu😍
DIY Fashion Star - Design Game Hry na hrdinov vxic
Bizdə o qədər çox reklam var ki, hətta oyunu oynaya bilməzsiniz. Reklam olmasaydı yaxşı olardı.
Tətbiq əladır, lakin paltar tikmək üçün pul ödəməlisiniz, bu tamamilə ədalətsizdir. Baxmayaraq ki, qalan hər şey çox əyləncəlidir.
oyun👍
Mən bir neçə paltar tikdim və sonra oyunun qalan hissəsi bağlandı. Oyunun qalan hissəsini həqiqətən oynamaq üçün oyunu satın almalısınız. Həqiqətən oynamaq üçün pul ödəmək istəməsəniz, bu oyunu almağınızı tövsiyə etmərəm.
DIY Fashion Star - Design Game RPG bxv
Bu oyun həqiqətən əyləncəlidir və heç bir reklam yoxdur, yalnız onu əldə etmək üçün əlavəyə ehtiyacı olan bir şeyə basdığınız zaman reklamlar var. 🦊🦊🦊🦊🐖🐖🐷🐷🐵🐵🐒🐒🐈🐈🐈🐂🐃🐃🐄🐄🐃🦁🦁🦁🦁🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄🐨🐨🐨🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐹🐹 🐰🐰🐇🐇🐇
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arkadne igre ixz
DIY Fashion Star - Design Game RPG nnn
MƏNİM Kİ 50 DƏ QALDI
Mən bu oyunu sevirəm, amma həmişə reklamların olmasından və saç salonu kimi əşyalar almaq məcburiyyətində olmağınıza nifrət edirəm, mən onu bu gün aldım və getdim, bu çox gözəldir, sonra oyuna girməyə başladım və bunun sadəcə bir tələ olduğunu başa düşdüm. Sizin pulunuz üçün əvvəlcə ağlıma gəlmədi, amma sonra başa düşdüm ki, bu, olduqca məhduddur. Bütün reklamlara görə saç salonundan istifadə etmək istəyəndə məni çox sıxdı və bilirəm ki, pulsuz reklam almaq sizə hələ də reklam verir, lakin onlardan daha azdır.
Bu oyunu bəyəndim gözləyin .. onu sevirəm !!!! bu oyun çooooooox heyrətamizdir ilk dəfə paltarımı tikəndə insanların nifrət edəcəyini düşündüm amma birinci yeri tutdum bu oyun heyrətamizdir moda oyunları axtarırdım və onların çoxu sadəcə sizə nə edəcəyinizi və səviyyəsini və s. lakin bu gözəl oyunu oynadıqdan sonra hiss edirəm ki, heç vaxt bundan daha yaxşı oyun olmayacaq! Qrafiklərlə heç vaxt problemim yoxdur, bu, çox gözəldir, mən bunu mütləq tövsiyə edərdim Oyunun yaradıcılarına zəhmət olmasa şərh yaz
Çox gözəldir və mən bu proqramdan həzz alıram, siz qızlar üçün daha maraqlı oyunlar yarada bilərsiniz, amma bəzi əşyalar kilidlidir, uh onları kiliddən çıxara bilər. Mən 2 ulduz verirəm, çünki əşyaların kilidini açmaq üçün pul ödəməliyik
Məncə əladır
Bu oyun yerləşdirilən şəkillərə bənzəmir .. geyimlər məhduddur ... ən yaxşısı deyil
oyununuz gözəl idi amma çoxlu reklamlar var idi və digər insanlar onlara lazım olduğunu deyirdi ona görə də reklamlara baxmalıyam uzun uzun reklamlar saxlamayın zəhmət olmasa!amma oyununuz yaxşıdır 😌😌😊😊☺☺
Bu çox maraqlı oyundur 🎮lakin reklam problemi həll edir ona görə ❓ Mən cəmi üç ⭐ ulduz verirəm ⭐
Dəhşətli! Həddindən artıq ELAN. Ciddi olaraq, bu heç görmədiyimdən daha çox reklam var! Mən 5 dəqiqə oynadım və konsepsiya və qrafika əla idi, amma reklamlarla o qədər bombardman idim ki, oynatmaq mümkün deyildi!
İndi yukluyorom inş guzel olur.O yuzden bi yıldız veriyorum
Düşünürəm ki, proqramı yaradan insanların yaxşı bir fikri var idi, lakin proqram sizi almaq istəmədiyiniz şeyləri almağa məcbur etməyə çalışır. Mən də düşünürəm ki, bir müddət sonra oyun cansıxıcı olmağa başlayır. Əşyaları satın almasanız, oyundan yalnız bir az əylənə bilərsiniz. Məncə ən pis tərəflərdən biri bütün reklamlardır, çoxları var! Bəlkə də oyun nizamlansaydı, əla oyun olardı.
DIY Fashion Star Rollenspiele pfv
Yaxşı oyundur! ancaq etməli olduğunuz yeganə şey mini oyunu etdiyiniz zaman onu yadda saxlamaq lazımdır, ona görə də yadda saxlamaq məcburiyyətində qalmamağınız üçün menyunu əlavə edin. Çox sağ ol!
Super oyunduuuuuuuuurrr göstəriş ediren👌👌👌👍👍👍❤❤❤elaaaaaaaaaaaaaaaaaa